Vállalkozásunk digitális és ofszet nyomdai munkákat és grafikai tervezést kínál megrendelőinek hosszú évek tapasztalatával.

Elődcégünk 1997-ben alakult, elsődlegesen grafikai tervezéssel és médiareklámmal foglalkozott. 2002-től foglalkozunk digitális nyomtatással. Eszközparkunkat és tudásunkat folyamatosan fejlesztve, jelenleg már nemcsak digitális, hanem ofszet  nyomdai munkákat is versenyképes áron kínálunk ügyfeleinknek nyomdai partnereinken keresztül. Színvonalas és gyors munkavégzésre törekedve szolgáljuk ki azokat a magánszemélyeket, vállalkozásokat, közületeket, akik kiadványszerkesztési vagy nyomdai munkáikat megbízható partnerrel szeretnék elvégeztetni.

Könyvek tördelésével, nyomtatásával már a kezdetektől foglalkozunk, de az igazi fellendülés 2010-től történt meg. Mára a korrektúrától kezdve a tördelésen át a nyomtatásig teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Könyvnyomtatási szolgáltatásainkat versenyképes árakon, jó minőségben kínáljuk ügyfeleinknek digitális és ofszetnyomtatással is.